Kerk app in gebruik....

Kerk-app

Kerk Opende Kornhorn

Voor communicatie binnen de gemeente gebruiken we de kerk-app van Donkey-Mobile. Dankzij de kerk-app kunnen we elkaar sneller en beter informeren, waardoor de betrokkenheid toeneemt. Zeker in deze bijzondere tijd, waarin we al twee keer voor langere tijd gesloten waren, is het belangrijk te zoeken naar alternatieven voor persoonlijke ontmoeting. Al is dat laatste natuurlijk nooit helemaal te vervangen.

Dient meerdere doeleinden

De nieuwe kerkapp heeft veel mogelijkheden. Interne communicatie binnen de gemeente wordt heel makkelijk op deze manier. De app heeft een tijdlijn die lijkt op de Facebook-tijdlijn.

Deze zorgt ervoor dat de communicatie persoonlijk en dynamisch is. Alle gegevens zijn beveiligd. Als gemeentelid deel je nooit meer informatie dan je zelf wilt.” Ook kan met de app elektronisch gecollecteerd worden. “Mensen hebben steeds minder cash geld bij zich, dus deze app maakt het diaconieën makkelijker. Met één druk op de knop is een bedrag naar keuze overgemaakt voor de collecte van de week.

In de app kun je verder documenten delen, zoals foto’s van activiteiten, verslagen en dienstroosters. Verder werken we binnen de app met groepen voor bijvoorbeeld kerkenraad, kerkrentmeesters en jeugdraad.

Uiteraard hebben de ervaren app-bouwers van Donkey Mobile gezorgd voor een optimale beveiliging. Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je gegevens op straat komen te liggen.

De kerk-app beschikbaar
CONTACT